Predstavljamo novi Mizuno Wave Skyrise 5!

Za stabilen, a kljub temu lahkoten tekaški korak

Priznani japonski proizvajalec športne opreme nadaljuje svojo tradicijo inovacij in odličnosti na področju tekaške obutve z novim modelom Mizuno Wave Skyrise 5. Najnovejša različica rekreativnega nevtralnega tekaškega copata zagotavlja odzivno blaženje in zanesljivo podporo, kilometer za kilometrom. Vsestranski tekaški copat se odlično obnese na trdih površinah, brez težav pa vas lahkotno ponese tudi po urejenih makadamskih poteh.

Katere so prednosti tekaškega copata Mizuno Wave Skyrise 5?

Ker je Mizuno sinonim za vrhunsko kakovost in napredne tehnologije, ki prinašajo odlične rezultate, ni presenečenje, da tudi Mizuno Wave Skyrise 5 v sebi skriva najboljše razmerje med blaženjem, stabilnostjo in odzivnostjo, ki ga potrebuje nevtralen rekreativni tekaški copat

Opremljen je z novo razvito tehnologijo Mizuno Enerzy, ki pri vsakem koraku zagotavlja mehkejše pristanke in visok povratek energije, kar tekača hitreje in lahkotneje ponese v naslednji korak.
V vmesni podplat je vgrajena še Mizuno Wave valna plošča, ki skrbi za večjo podporo in stabilnost, ne da bi zmanjšala občutek lahkotnega lebdenja med samim tekom. Večja stabilnost pri lateralnem gibanju namreč preprečuje prekomerno pronacijo gležnja in podpira srednjo stran stopala.
Tek obremenjuje telo, zlasti stopala, zato edinstvena oblika Mizuno Wave plošče absorbira sile udarcev in jih enakomerno razprši po celotnem stopalu, kar zagotavlja stabilnost, blaženje in odzivnost.
Natančno izbrana kombinacija blaženja in stabilnosti, ki jo zagotavljata omenjeni Mizunovi tehnologiji, pa je ključna ne le za udoben tek, ampak tudi za tek brez poškodb na dolgi rok.
Zgornji del čevlja, ki je sestavljen iz več kot 90 % recikliranih materialov, udobno objame stopalo, za kar poskrbi tkanina Smooth Stretch Woven. Ta se ob gibanju vodoravno razteza, kar omogoča prijeten oprijem, boljše prileganje in seveda odlično zračnost. Poleg tega stopalo med tekom nenehno ohranja v pravilnem položaju in skrbi za mehko podporo.

Zunanji podplat je ustvarjen s ciljem trpežnosti in zagotavljanja odličnega oprijema na trdih podlagah, tudi ko so le-te mokre in spolzke. V podplatu Mizuno Wave Skyrise 5 se skriva izjemno trpežna karbonska guma X10, ki zagotavlja dodatno podporo na strateških mestih. Nameščena je na območju pete, ki je najbolj obremenjen del podplata, in tako podaljšuje življenjsko dobo samega čevlja.

Z 280 g (moški model, številka 42) je Mizuno Wave Skyrise 5 za 15 gramov lažji od svojega predhodnika,

Za koga bo Mizuno Wave Skyrise 5 prava izbira?

Za vse rekreativne tekače, ki iščejo zanesljiv nevtralen tekaški copat, ki jim bo delal družbo pri vsakodnevnih tekih. Naj bo to zmerno hiter 5-kilometrski tek, ali pa daljši tek v bolj umirjenem tempu.

Rekreativni tekači tako lahko s tem udobno blaženim copatom, ki nudi odlično oporo, uživajo v lahkotnosti gibanja.
Za dolge, počasnejše teke pa bo Mizuno Wave Skyrise 5 prava izbira tudi za hitrejše tekače, ki si nekajkrat tedensko zaželijo bolj blaženega in udobnega tekaškega koraka. Odzivno blaženje med dolgimi teki namreč zmanjšuje utrujenost ter pomaga ohranjati optimalno hitrost.

Kje je na voljo?

Najnovejši model Mizuno Wave Skyrise 5 v privlačnih barvah vas čaka v trgovinah Intersport in Sport Vision po vsej Sloveniji.

Več o kolekciji Mizuno si lahko preberete na www.sportagent.si

Update cookies preferences