MERRELL

Merrell je ameriška blagovna znamka z dolgoletno tradicijo v izdelovanju pohodne obutve, ki sta jo leta 1981 v Vermontu ustanovila Randy Merrell in Clark Matis. Po 40 letih obstoja, blagovna znamka Merrell velja za vodilnega proizvajalca tehničnih pohodnih čevljev in večnamenske športne obutve na svetu. Obutev temelji na naši dediščini, zmogljivosti in funkcionalnosti ter se prodaja v več kot 190 državah sveta.

MOČ GIBANJA NA PROSTEM

Obstajamo zato, da delimo preprosto moč gibanja na prostem. Verjamemo, da je pot namenjena vsem, ne glede na to, kdo ste, od kod prihajate, kaj radi delate ali kako se gibate. Vsi bi morali biti dobrodošli na prostem ne glede na to kam nas vodi življenje.
Naš cilj je navdušiti ljudi za gibanje na prostem s kvalitetno, vsestransko in vzdržljivo obutvijo!

ČAROBNOST IŠČEMO V ZMOGLJIVOSTI IN PRILEGANJU ČEVLJEV STOPALU

Udobje je osebno, velikokrat odvisno od situacije, pogosto zelo nerazložljivo, a ko ga najdemo je občutek božanski. Z dolgoletnim razvojem in znanjem v čevljih združujemo zmogljivost in udobje, ter sposobnost, da vam ponudimo najboljšo možno izkušnjo pri gibanju na prostem.

POT PRED NAMI

Zavezani smo k spodbujanju sprememb proti trajnostnem razvoju naše blagovne znamke in celotne športne industrije. Še naprej se bomo trudili usmerjati naše načrte in vizijo za boljši jutri. V Merrellu verjamemo v globoko moč narave, zato si prizadevamo za nenehno skrb do našega okolja.