Občutite hitrost z novimi Mizuno Wave Rebellion Pro 2

Napredna tehnologija in japonska kakovost združeni v novem športnem copatu Mizuno Wave Rebellion Pro 2

Mizuno, vodilno ime v svetu športne obutve, z veseljem predstavlja najnovejši dosežek v svetu tekaške obutve – Mizuno Wave Rebellion Pro 2. Ta inovativni tekaški copat združuje vrhunsko japonsko kakovost z napredno tehnologijo, ki navdušuje tekače po vsem svetu.

Mizuno Wave Rebellion Pro 2 je zasnovan za izpolnjevanje zahtev tekmovalnih tekačev in ljubiteljev hitrih treningov. Izjemna odzivnost, hitrost, in blaženje so ključne lastnosti tega čevlja, ki omogočajo tekačem, da dosežejo svoj maksimum na vsakem koraku.

Poleg svoje zmogljivosti je Mizuno Wave Rebellion Pro 2 tudi oblikovan s poudarkom na estetiki in udobju. Vrhunski dizajn čevlja privlači poglede, medtem ko udoben in prilagodljiv material zagotavlja, da se tekač počuti samozavestno in udobno med tekom.

Tekaški copati Mizuno Wave Rebellion Pro 2 so odlični za maraton ali trening

“Z Mizuno Wave Rebellion Pro 2 smo želeli ustvariti čevelj, ki bo navdušil tekmovalne tekače in rekreativce po vsem svetu,” je povedal Mizunov vodja produktnega razvoja. “Z združitvijo japonske kakovosti, vrhunske tehnologije in premišljenega dizajna smo prepričani, da smo ustvarili copat, ki bo prevzel svet teka.”

Tehnične lastnosti Mizuno Wave Rebellion Pro 2

Za popoln oprijem stopala poskrbi brezšivna konstrukcija v zgornjem delu copata, nova Smooth Speed Asist tehnologija pa omogoča optimalen in hiter korak na srednji – sprednji del stopala od starta do cilja.
Celoten vmesni podplat je sestavljen iz nove, izjemno lahke EnerzyLite pene, ki zmanjša težo copato, edinstvena tehnologija Mizuno Wave karbonske valne plošče v vmesnem podplatu copata pa omogoča izjemno stabilnost in odzivnost. To zagotavlja lahkoten in hiter tek ter optimalno razporeditev sile ob pristanku. Ta tehnologija je integrirana v celoten podplat, kar omogoča enakomerno blaženje in preprečuje prekomerne obremenitve sklepov.
Na podplatu kraljuje G3 karbonska guma, ki zagotavlja odličen oprijem na različnih podlagah. Za trajnostni vidik pa so poskrbeli z 90% recikliranimi materiali v tkanini, podlogi in vložku.

Mizuno Wave Rebellion Pro 2 je na voljo na prodajnih mestih Intersport. Za več informacij obiščite uradno spletno stran podjetja Sport Agent.

Update cookies preferences