Najboljše blagovne znamke potrebujejo izkušenega zastopnika

Z nami do vrha – Sport Agent

Kontakt ❯

SPORT AGENT D.O.O.

Dobrodošli na spletni strani Sport Agent d.o.o., v svetu vrhunskih blagovnih znamk! S ponosom smo vaš izkušeni partner že več kot 30 let. Naša zgodba sega v globine športne industrije, kjer smo si pridobili neprecenljivo znanje in izkušnje. Predanost kakovosti in strast do športa nas postavljata v vodilni položaj pri distribuciji vrhunskih blagovnih znamk.

IZKUŠNJE, KI JIM LAHKO ZAUPATE

Naša moč izhaja iz dolgoletnega poznavanja branže, kar nam omogoča, da vas usmerimo skozi kompleksnost trga. Smo ne le distribucijsko podjetje, ampak tudi poslovni partner, ki vam lahko pomaga pri prodoru na trge ki, jih pokrivamo. Naš cilj je ustvariti trajne poslovne povezave ter zagotoviti uspeh zastopanih blagovnih znamk.

KDO SMO?

Smo ekskluzivni zastopnik in distributer blagovnih znamk Merrell, Mizuno in Polar, ki so v svetu športa in aktivnosti sinonim za kakovost in jih uporabljajo tako profesionalni športniki kot tudi rekreativci, ki želijo zase le najboljše. Delujemo na območju Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Črne Gore, Makedonije, Bolgarije in Kosova.

PROFESIONALNOST NA VSAKEM KORAKU

Ponosni smo na trdne poslovne odnose z zanesljivimi partnerji, ki so ključnega pomena za uspešno poslovanje. Zavezani smo k transparetnosti, integriteti in profesionalnosti na vsakem koraku naše poti. Ker nimamo lastne maloprodaje ne tekmujemo z našimi partnerji ampak se trudimo tako za naš kot njihov uspeh.
Pridružite se nam in doživite partnerstvo, ki temelji na strasti do posla, dolgoletnih izkušnjah ter zavezanosti k uspehu blagovne znamke.
Sport Agent d.o.o. – z nami do vrha!