MIZUNO

Mizuno corporation je japonsko podjetje za športno opremo in športna oblačila, ki ga je leta 1906 v Osaki ustanovil Rihachi Mizuno. Njegov moto je bil in še vedno je: Ustvariti najboljše produkte za stranke. Čeprav se podjetje Mizuno Corporation ukvarja s proizvodnjo različne športne opreme pa so pri nas najbolj poznani ravno po visoko kakovostni tekaški obutvi in oblačilih.

KAKOVOST IN ŽELJA PO RAZVOJU

Mizuno tekaški copati so obutev za profesionalne športnike in rekreativce, ki zahtevajo najvišjo kvaliteto. Njihovo prizadevanje in želja po nenehnem razvoju jim omogoča, da razvijajo tehnično izpopolnjene proizvode katerih osnovna karakteristika je športna funkcionalnost.

Ob upoštevanju dejstva, da se tekači med seboj razlikujejo, je Mizunov razvojni team razvil več modelov copat med katerimi lahko zase ustreznega poišče vsak tekač.

PRILAGAJANJE POSAMEZNIKU

 Osnovno vodilo strokovnjakov je bilo izdelati visoko kvaliteten izdelek, ki omogoča tako vrhunskemu kot rekreativnemu športniku neovirano gibanje do meja njegovih sposobnosti, istočasno pa zmanjšuje možnosti poškodb. Četudi so tekači različni, imajo vendarle nekaj temeljnih značilnosti: telesna teža, oblika noge-stopala, način hoje in teka, intenzivnost in pogostost treninga in tekmovanja. Na podlagi teh parametrov lahko z našim strokovnim svetovanjem zase izberete najboljšo tekaško obutev, ki bo olajšala vašo pot do uspeha.

KATALOG

Za ogled aktualne kolekcije kliknite TUKAJ.