POLAR

Dobrodošli pri Polarju, v svetu natančnosti, kjer se združuje strast do športa in tehnološka inovacija. Kot vodilna blagovna znamka na področju športnih ur in fitnes opreme že več desetletij postavljamo standarde v industriji. Naša zgodba sega nazaj v leto 1977, ko smo razvili prvo brezžično srčno merilno napravo za športnike. Predvideli smo izjemen potencial nosljivih naprav in od takrat dajemo vse od sebe na tem področju. Od takrat smo nadaljevali z revolucionarnimi inovacijami, ki so spreminjale način, kako ljudje merijo, analizirajo in izboljšujejo svoje športne zmogljivosti.

RAZUMEVANJE TELESA
JE NAŠA STRAST

Smo vodilni na področju osebnega svetovanja za fitness, šport in zdravje, zato smo lahko ustvarili najboljšo tehnologijo merjenja in zagotovili vpogled na podlagi podatkov za vse, ki želijo razumeti svoje telo in doseči večje zadovoljstvo ter zdravje. Z našimi produkti resnično lahko poslušate svoje telo, kaj vam govori in se na podlagi kakovostnih analiz lažje in bolje odločate za korak naprej.

KAKOVOST IN NATANČNOST
ZA NAJBOLJŠE REZULTATE

Polar izstopa po svoji zavezanosti kakovosti, natančnosti in uporabniški izkušnji. Naši izdelki so zasnovani z mislijo na športnike vseh ravni – od rekreativcev do profesionalnih športnikov. Z našimi naprednimi senzorji za merjenje srčnega utripa, GPS tehnologijo in naprednimi algoritmi vam omogočamo natančno spremljanje in analizo vašega treninga, kar vam pomaga dosegati boljše rezultate.

ZAČUTITE POLNO MOČ ZANESLJIVOSTI IN FUKCIONALNOSTI

Poleg vrhunske tehnologije pa je Polar tudi sinonim za eleganten dizajn in udobje. Naše ure so oblikovane z mislijo na sodoben življenjski slog, s poudarkom na estetiki in funkcionalnosti. Ne glede na to, ali se podajate na dolg tek, kolesarjenje ali plavanje, je Polar vedno zanesljiv sopotnik na poti do vaših športnih ciljev.

Pridružite se milijonom športnikov po vsem svetu, ki zaupajo blagovni znamki Polar pri doseganju svojih najboljših rezultatov. Začutite moč inovacije, zanesljivosti in natančnosti – začutite moč, ki jo nudi Polar.