Dosezite nove višine z MIZUNO odbojkarskimi čevlji!

Čeprav je marsikdo že z eno nogo na dopustu pa se v Stožicah ne počiva, v teh dneh se namreč začne Volleyball Nations League, ki služi kot pripravljani turnir za Olimpijske Igre v Parizu, ki se pričnejo konec meseca julija.

Naši reprezentanti se bodo borili za potrditev uvrstitve na OI in zaenkrat jim dobro kaže. Vsekakor pa jim bo pomagala glasna podpora z domačih tribun, kamor vabijo vse ljubitelje in ljubiteljice odbojke.

Prav Mizuno pa je letos eden od ponosnih partnerjev dogodka in celotne lige, tako s svojo opremo in obutvijo skrbi za številne ekipe na turneji. Kot ponosni partner pa bo s svojo stojnico na tekmah v tem tednu prisotna tudi naša ekipa Mizuno svetovalcev, vsem obiskovalcem bomo tako na voljo za vprašanja in svetovanje pri izbiri pravih odbojkarskih copatov.

Pokaži svojo igro z MIZUNO WAVE VOLTAGE!

Ste pripravljeni dvigniti svojo odbojkarsko igro na višji nivo? Predstavljamo vam Mizuno Wave Voltage in Voltage Mid – čevelj, ki bo preoblikoval vašo igro na igrišču. Namenjen je vsem igralcem, ki si želijo najboljše kombinacije udobja, podpore in stila.

Zakaj izbrati Mizuno Wave Voltage ali Wave Voltage Mid?

 1. Revolucionarna Wave tehnologija za maksimalno stabilnost
  • Wave tehnologija: Mizuno Wave Voltage Mid uporablja napredno tehnologijo Wave plošče, ki zagotavlja izjemno stabilnost in udobje. Vsak skok, pristanek in hitra sprememba smeri bo stabilna in udobna.
 1. Odličen oprijem za vsako potezo
  • Visokozmogljiv podplat: Posebno zasnovan podplat omogoča izjemen oprijem na dvoranski podlagi. U4icX v vmesnem podplatu omogoča boljše blaženje, poleg tega pa posebno zasnovana guma na podplatu zagotavlja maksimalno odzivnost in odličen oprijem ter popoln nadzor nad svojimi gibi.
  • Dynamotion Groove: Je nova oblika podplata, ki omogoča še boljšo fleksibilnost in stabilnost na dvoranski podlagi.
 1. Enostavno obuvanje in popolno prileganje
  • Mid-cut dizajn: Srednje visoka zasnova nudi optimalno podporo gležnju, hkrati pa omogoča enostavno obuvanje in sezuvanje. Čevelj se odlično prilega nogi in zagotavlja varnost med igro.
  • Low cut dizajn: nizki model pa omogoča odlično gibljivost in nemoteno gibanje v gležnju za tiste, ki raje posegate po nizkih modelih.
 1. Vzdržljivost, ki traja
  • Kvalitetni materiali: Mizuno Wave Voltage Mid je narejen iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo čevlja. Izjemna vzdržljivost pomeni, da boste lahko uživali v vrhunski igri sezono za sezono.
 1. Slog, ki izstopa
  • Moderni dizajn: Poleg vrhunske funkcionalnosti ta čevelj izstopa tudi s svojim modernim dizajnom. Na igrišču boste izgledali odlično in samozavestno, kar bo še dodatno izboljšalo vašo igro.

Kje leži naša prednost pred drugimi?

Zakaj so Mizuno Voltage in Voltage Mid odbojkarski copati tako popularni? Zaradi odličnega razmerja med blaženjem, stabilnostjo in odzivnostjo kar omogoča tudi enakomeren prehod med prsti in peto ter obratno. Zmagovita kombinacija za vsakega, ki si želi kakovosten in vzdržljiv odbojkarski copat.

Komu je namenjen Mizuno Wave Voltage Mid?

Ta čevelj je popolna izbira za vse odbojkarske navdušence, ki si želijo zanesljivega in pa vzdržljivega copata. Ne glede na to, ali ste mladi igralec, ki šele začenja svojo pot, ali izkušen veteran, ki išče zanesljivo opremo, Mizuno Wave Voltage Mid vam bo zagotovil vse, kar potrebujete za vrhunsko igro.

Pripravite se na zmage

Ne odlašajte več! Pridružite se številnim zadovoljnim igralcem, ki so že izkusili prednosti Mizuno Wave Voltage in Voltage Mid. Odkrijte, zakaj je ta čevelj prava izbira za resne odbojkarje, ki želijo doseči nove višine.

Mizuno Wave Voltage – Vaša moč, vaša prednost!

Update cookies preferences